Tren kesehatan, gaya urip lan budaya pop paling anyar sing dikirim menyang sampeyan!
 

Fb. Ing. Tw. Dadi
Gambar Alt
/Kebijakan Privasi

Ing ngisor iki nggambarake Kebijakan Privasi sing wis diadopsi dening Manufactured 1987 babagan situs web lan layanan situs web apa wae sing dioperasikake dening majalah kasebut.

 

  1. Kaca-kaca sing

Kabijakan Privasi bisa diganti saka wektu kanggo wektu tanpa kabar. Sampeyan kudu maca saben wektu sampeyan arep ngirim informasi pribadhi supaya sampeyan ngerti carane informasi sing dikirim bakal digunakake. Kabeh owah-owahan sing digawe kanggo Kebijakan Privasi iki efektif sacara prospektif tinimbang retroaktif.

 

  1. Koleksi Informasi

Kita ngumpulake informasi sing diwenehake dening pengunjung menyang situs kita, lan kita nindakake iki ing macem-macem cara. Informasi identifikasi tartamtu, kayata jeneng, kutha, alamat dalan, lan alamat email, diklumpukake ing sawetara area interaktif situs web kita, kayata nalika sampeyan langganan publikasi digital utawa cetak.

 

Nalika praktis lan ing ngendi wae, kita menehi pilihan kanggo pangguna babagan ngirim informasi.

 

  1. Pihak katelu

Nalika kita ngupayakake mbutuhake panyedhiya konten pihak katelu lan pihak liyane supaya netepi kabijakan kita, kita ora tanggung jawab kanggo kabijakan utawa tumindak pihak katelu, utawa praktik informasi babagan situs pihak katelu sing bisa disedhiyakake link. situs web kita.

 

  1. Panganggone Informasi sing Dikumpulake

Pihak katelu bisa nyedhaki kita saka wektu kanggo wektu kanthi kapentingan kanggo ngenali pelanggan kanggo publikasi digital utawa cetak kita. Kita bisa uga menehi dhaptar mailing publikasi kita (nanging dudu alamat email) yen kita yakin manawa pelanggan sing ditakoni bakal kepengin krungu saka dheweke.

 

Pengiklan bakal ngandhani kita, babagan pariwara, target pamirsa sing dituju, lan kita bisa nyelehake pariwara ing situs web yen cocog karo kritéria pengiklan. Iklan pop-up bisa ditampilake menyang pamirsa target ing situs web adhedhasar kritéria kasebut. Pengiklan ora diidini ngakses informasi sing bisa dingerteni pribadi utawa informasi akun sampeyan.

Manufaktur 1987 uga bisa nggunakake informasi pelacakan kanggo nemtokake wilayah sing disenengi pangguna situs web lan wilayah sing ora disenengi adhedhasar lalu lintas menyang wilayah kasebut.

User Consent Policy for EU Users

This section applies specifically to users located in the European Union (EU). We are committed to protecting your privacy rights and complying with the General Data Protection Regulation (GDPR) and other applicable data protection laws. To ensure transparency and provide you with control over your personal data, we follow the principles of lawful, fair, and transparent processing.

Nggayuh Persetujuan

By using our website and providing us with your personal information, you consent to the collection, processing, and storage of your information as described in this Privacy Policy.

Tujuan Pangolahan

We will only process your personal data for specified, explicit, and legitimate purposes. The purposes for which we collect and process personal data may include:

  1. Providing the requested services or information
  2. Personalizing your experience on our website
  3. Communicating with you regarding our services, updates, and promotions
  4. Conducting research and analysis to improve our services

Jinis Data Diklumpukake

We may collect various types of personal data, including but not limited to:

  1. Contact information (e.g., name, email address, phone number)
  2. Demographic information (e.g., age, gender)
  3. User preferences and behavior on our website
  4. Financial information necessary for transactions (e.g., credit card details)

Data Sharing and Disclosure

We may share your personal data with third-party service providers who assist us in providing our services or conducting our business operations. We ensure that these third parties process your personal data in accordance with applicable data protection laws and only for the purposes stated in this Privacy Policy. We will not sell, rent, or lease your personal data to third parties without your consent unless required by law.

Hak sampeyan

Under the GDPR, you have certain rights regarding your personal data. These rights may include:

  1. The right to access and obtain a copy of your personal data
  2. The right to rectify any inaccurate or incomplete personal data
  3. The right to erase your personal data under certain circumstances
  4. The right to restrict the processing of your personal data
  5. The right to object to the processing of your personal data
  6. The right to data portability, allowing you to receive your personal data in a structured, commonly used, and machine-readable format
  7. The right to withdraw your consent at any time without affecting the lawfulness of processing based on consent before its withdrawal

Keamanan data

We take appropriate technical and organizational measures to ensure the security and integrity of your personal data. We use industry-standard security protocols and procedures to protect your information from unauthorized access, use, or disclosure.

Hubungi Kita

If you have any questions, concerns, or wish to exercise your rights under this consent policy or applicable data protection laws, please contact us at [email dilindhungi]

Sampeyan ora duwe idin kanggo ndhaptar
.mkdf-page-footer .mkdf-footer-bottom-holder .mkdf-grid {jembaré: 100% !penting; }