Trendet më të fundit të shëndetit, stilit të jetesës dhe kulturës pop, të ofruara për ju!
 

Fb Në. Tw. Bëhu

Eat2explore është një edukim kulturor i veçantë, i vlerësuar me çmime përmes kutisë së eksplorimit të ushqimit, krijuar nga Rowena Scherer

Eat2explore është një edukim kulturor i vetëm i vlerësuar me çmime përmes kutisë së eksplorimit të ushqimit të krijuar nga Rowena Scherer

Çfarë është eat2explore?

Eat2explore është një edukim kulturor i veçantë, i vlerësuar me çmime përmes kutisë së eksplorimit të ushqimit të krijuar nga Rowena Scherer. Çdo kuti është e mbushur me 3 receta autentike, një udhëzues eksplorimi për të mësuar rreth vendit, një fletë aktivitetesh argëtuese edukative, një listë blerjesh, erëza/salca/drithëra/garnitura thelbësore për secilën recetë, një pasaportë eat2explore, 1 ngjitëse, 1 kunja flamuri për çdo vend dhe një mjet gatimi. Aktualisht ka 23 vende për të zgjedhur. Kutitë janë të disponueshme për blerje ose një herë ose përmes një abonimi mujor. Ajo që është e mrekullueshme në lidhje me to është se ato nuk përmbajnë artikuj që prishen, kështu që ju mund të përdorni përbërësit e përfshirë në kuti sa herë që është e përshtatshme për ju të gatuani. Kutitë vijnë gjithashtu me receta të thjeshta, hap pas hapi dhe një listë blerjesh për ju që të blini proteinat dhe perimet tuaja të preferuara. Recetat janë gjithashtu të adaptueshme për të përshtatur preferencat e fëmijëve tuaj, qofshin ata vegjetarianë, pa gluten, ose kanë një preferencë për mish viçi ndaj karkalecave, duke inkurajuar eksperimentimin me përbërës të ndryshëm.

Çfarë e nxiti idenë për këtë biznes?

Koncepti lindi gjatë një udhëtimi familjar në Tajlandë, gjatë një klase gatimi. Dy fëmijët e Rowena-s, në atë kohë 9 dhe 12 vjeç, nuk e kishin idenë se si të prisnin një qepë. Ajo ndjehej sikur po dështon si prind, pasi fëmijëria e saj ishte plot me kujtime të gatimit me familjen e saj në Malajzi. Ajo gjithashtu kuptoi se fëmijët e saj po kalonin shumë kohë para ekranit dhe nuk kishin kohë të mjaftueshme për familjen dhe ndërgjegjësimin kulturor. Fara u mboll në atë moment për të krijuar një përvojë gatimi gjithëpërfshirëse për fëmijët dhe prindërit për të punuar së bashku.

Rowena vendosi të linte karrierën e saj të suksesshme në Wall Street dhe të ndiqte pasionet e saj të tjera: ushqimin, udhëtimin dhe arsimin. Trajnimi i saj në Institutin Francez të Kulinarisë siguroi një sfond të fortë për gjetjen e recetave të krijuara nga kuzhinierët që do të kënaqeshin me fëmijët.

Si e pasuron kutia e eksploruesit kohën e familjes?

Qëllimet e kutisë së eksploruesit janë të trefishta. Së pari, ne shpresojmë të rrisim lidhjet familjare - të krijojmë mundësi për të biseduar mbi çështjet sociale dhe për të ndarë përvojat dhe historitë familjare. Kjo gjithashtu ndihmon në reduktimin e kohës para ekranit si për të rriturit ashtu edhe për fëmijët. Kur jeni duke gatuar, duart tuaja janë të zëna me prerjen e kubave dhe copëtimin - nuk ka kohë për një ekran! Të mësosh për botën dhe kulturat dhe kuzhinat e saj është vërtet e lehtë dhe argëtuese kur hani një vakt të shijshëm. Të gjithë jemi të lidhur nga ushqimi. Është një gjuhë universale.

Me çfarë sfidash përballet eat2explore?

Në peizazhin aktual të marketingut me shumë kanale, bizneset e vogla përballen me shpenzime të konsiderueshme në promovimin e produkteve të tyre dhe rritjen e ndërgjegjësimit për markën për të tërhequr klientët. Për shkak të burimeve të kufizuara financiare, ata duhet të zgjedhin me kujdes opsionet e marketingut më me kosto efektive, të cilat mund të mos jenë gjithmonë ato më efektive. Për më tepër, kushtet aktuale të tregut e bëjnë të vështirë sigurimin e financimit, duke krijuar vështirësi për bizneset që kërkojnë të rrisin kapitalin.

Çfarë mundësish emocionuese po hapen për eat2explore?

Fokusi ynë kryesor këtë vit është në industrinë e udhëtimeve. Me familjet që rifillojnë udhëtimin pas Covid-it, ne po u drejtohemi zyrave dhe agjencive të udhëtimit për të promovuar kutitë tona si pjesë e përvojës së udhëtimit. Për më tepër, eat2explore është një shitës i aprovuar për shkollat ​​shtëpiake dhe shkollat ​​çarter në disa shtete të SHBA-së dhe ne synojmë të zgjerojmë partneritetin tonë me këto shkolla. Ne kemi plane emocionuese për të prezantuar dy shtete të reja deri në fund të këtij viti: Ukrainën dhe Gjermaninë, me eksplorimin tonë të Ukrainës dhe eksplorimin e pajisjeve botërore të pjekjes në Gjermani.

Barbara është një shkrimtare e pavarur dhe një këshilltare për seksin dhe marrëdhëniet në Dimepiece LA dhe Peaches and Screams. Barbara është e përfshirë në iniciativa të ndryshme arsimore që synojnë t'i bëjnë këshillat për seksin më të aksesueshme për të gjithë dhe të thyejnë stigmat rreth seksit në komunitete të ndryshme kulturore. Në kohën e saj të lirë, Barbara kënaqet duke ecur nëpër tregjet e vjetra në Brick Lane, duke eksploruar vende të reja, duke pikturuar dhe duke lexuar.

Ju nuk keni leje për t'u regjistruar
.mkdf-page-footer .mkdf-footer-bottom-holder .mkdf-grid { gjerësia:100% !i rëndësishëm; }