Trendet më të fundit të shëndetit, stilit të jetesës dhe kulturës pop, të ofruara për ju!
 

Fb Në. Tw. Bëhu
Imazh Alt
/Media Pack

Paketa mediatike e prodhuar 1987 është një dokument që u ofron reklamuesve dhe agjencive të reklamave informacion në lidhje me lexuesit tanë, normat e reklamave, politikën editoriale dhe kërkesat e prodhimit. Ne kemi projektuar tonën për t'ju ndihmuar të kuptoni pse reklamimi me ne është mjeti më ekonomik dhe buxhetor për komunikim me audiencën tuaj specifike të synuar.

Politika Editoriale

Ne përdorim kompletin tonë mediatik për të demonstruar pse politika jonë editoriale është e rëndësishme për lexuesit. Kompleti ynë përfshin një numër mostër, si dhe disa artikuj mostër, së bashku me profilet e ekipit redaktues të Manufactured 1987 dhe kontribuesve kryesorë, në mënyrë që të mund të merrni një shtrirje të plotë të politikës sonë editoriale. Ne kemi përfshirë gjithashtu detajet e një kalendari me veçoritë e ardhshme për t'ju ofruar disa mundësi të tjera reklamimi.

rreth lexuesish

Kompleti i medias i prodhuar i vitit 1987 u ofron reklamuesve një profil të detajuar të lexuesve dhe statistika të ndryshme të qarkullimit. Profili në revistën tonë bazohet në moshën, gjininë, vendndodhjen, interesat, të ardhurat dhe profesionin e lexuesve tanë. Ne përdorim shifra të audituara në mënyrë të pavarur për të konfirmuar qarkullimin e tyre dhe gjithashtu deklarojmë nëse lexuesit paguajnë për kopjet tona apo i marrin ato falas.

 

Informacioni që marrim për lexuesit tanë bazohet në sondazhet që ne kryejmë dhe jo në kërkime të kryera nga një firmë e pavarur kërkimore ose një shoqatë industrie.

Fuqi blerëse

Kompleti ynë i medias përfshin gjithashtu informacion mbi fuqinë blerëse të lexuesve të Manufactured 1987 për të demonstruar pse reklamimi me ne do t'ju sigurojë një kthim të fortë komercial. Ai ofron një listë të reklamuesve dhe produkteve, me statistika që krahasojnë performancën tonë me publikimet konkurruese.

 

Madje do të gjeni raste studimore të fushatave të suksesshme reklamuese që tregojnë se si reklamuesit përdorin revistën tonë për të rritur ndërgjegjësimin për markën ose për të rritur shitjet ose pjesën e tregut.

Tarifat e reklamimit

Kompleti medial i prodhuar i vitit 1987 do t'ju ofrojë një listë të detajuar të tarifave për reklama të madhësive të ndryshme. Ne ju lejojmë të zgjidhni nga reklamat me faqe të plota, përhapje me dy faqe ose një sërë hapësirash më të vogla, si p.sh. faqet e katërta dhe gjysmë. Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të na furnizoni me artikuj të printuar më parë, të tilla si fletëpalosje të vogla ose katalogë që do t'i fusim në revistat tona të shtypura.

 

Ne do t'ju ofrojmë zbritje nëse blini një seri reklamash, përveç tarifave premium për reklama në pozicione të veçanta, siç është kopertina e lakmuar e përparme e revistës. Ju mund të përdorni detajet tona të lexuesve, shifrat e qarkullimit dhe tarifat e reklamave për të llogaritur koston e mbulimit të audiencës tuaj të synuar dhe për të krahasuar rezultatet me detaje nga botime të tjera.

Detajet e prodhimit

Në Manufactured 1987, ne u ofrojmë agjencive dhe reklamuesve kërkesat e prodhimit dhe dizajnit për forma të ndryshme reklamash. Ne do të publikojmë gjithashtu kohën e dërgimit të reklamave tuaja, në mënyrë që të mund të planifikoni përpara. Kompleti ynë i medias përfshin gjithashtu detajet e shërbimeve speciale që u ofrojmë reklamuesve, si planifikimi, dizajni dhe kërkimi i tregut të fushatës.

Ju nuk keni leje për t'u regjistruar
.mkdf-page-footer .mkdf-footer-bottom-holder .mkdf-grid { gjerësia:100% !i rëndësishëm; }